Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: 08305, м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 16
08305, м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 16
Телефони: +38050 067-82-45
Пн - Пт 10.00-19.00
Сб - Нд вихідні
+38050 067-82-45 Замовити дзвінок

Що таке гідрофільтр для ресторана

Що таке гідрофільтр для ресторана

Гідрофільтр — це пристрій, який використовують для очищення повітря на професійних кухнях від жиру, диму та інших забруднень. Гідрофільтр працює за принципом очищення повітря за допомогою води. Забруднене повітря проходить крізь водяну завісу, де жир та інші частинки осідають і залишаються у воді. Після проходження крізь водяну завісу очіщення відбувається за допомогою лабіринтних  та інших фільтрів.

 Чому його використовують на професійній кухні?

  1. Очищення повітря: Гідрофільтр ефективно очищає повітря від жиру, диму, сажі та інших забруднень, що утворюються під час приготування їжі.
  2. Зниження запахів: Завдяки очищенню повітря зменшується кількість неприємних запахів, що поширюються на кухні та в ресторані.
  3. Безпека: Гідрофільтр зменшує ризик виникнення пожеж, пов'язаних із накопиченням жиру та нагару в системах вентиляції, коли на професійній кухні використовується вогонь від дров чи вугілля.

Коли на кухні ресторану потрібен гідрофільтр?

 Гідрофільтр необхідний у ресторанах, де застосовуються такі методики приготування їжі, що супроводжуються значним виділенням жиру, продуктів горіння та диму:

  • Гриль
  • Фритюрниці
  • Вугільні печі
  • Мангали
  • Печі з димарями

 Які особливості ресторанів, що використовують гідрофільтри?

  1. Велика кількість смажених страв,  гріль-меню : Ресторани, які спеціалізуються на приготуванні страв на грилі, у фритюрі або в вугільних печах.
  2. Висока інтенсивність приготування страв: Ресторани з великим потоком відвідувачів.
  3. Ресторани з відкритою кухнею: Де кухня видима для клієнтів і де потребують додаткового очищення повітря, щоб забезпечити комфорт клієнтів.

 Від чого  захищає і чому запобігає гідрофільтр?

  1. Запобігає накопиченню жиру в вентиляційних повітроводах: Гідрофільтр запобігає забрудненню в системах вентиляції, що може призвести до пожеж.
  2. Зменшує ризики пожеж: Завдяки очищенню повітря від кіптяви та інших домішок знижується ризик загоряння.
  3. Поліпшує якість повітря: Гідрофільтр осаджує продукти горіння, забезпечуючи комфортні умови праці для кухарів.
  4. Захищає вентиляційні системи: Очищення повітря допомагає зберігати вентиляційні системи у належному стані, зменшуючи потребу у частому технічному обслуговуванні та ремонтах.

Таким чином, гідрофільтр є важливим елементом професійних кухонь, що забезпечує від займань і гарантує комфорт та ефективність роботи закладу.

Коментарі