Меню
08305, м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 16
Графік роботи магазину:
  • Пн - Пт 10.00-19.00
  • Сб - Нд вихідні
+38050 067-82-45

Новини

Як відкрити ресторан
Крістофер Егертон-Томас: Ресторанний бізнес. Як відкрити і успішно керувати рестораном. Нове обладнання обрати, чи те, що було у використанні? Якщо ви вступаєте у володіння вже існуючим рестораном, то вам у спадок дістається і його обладнання. Воно дістається вам не безкоштовно, ви заплатили за нього. Звичайно, ви можете замінити його новим на свій смак. Але так чи інакше за нього заплачено. Можна..
29.09.2025
Як відкрити ресторан
Аутсорсинг у виробничих процесах
Чому деякі складні або затратні виробничі процеси є сенс віддавати на аусорсинг партнерським компаніям? Усі звикли до аутсорсингу бухгалтерії або рекламного відділу. Але чому деякі складні або затратні виробничі процеси є сенс віддавати на аусорсинг партнерським компаніям? Тому що в сучасному світі в будь-яких виробництвах в першу чергу прораховуються рентабельність і затрати. І час..
27.09.2025
Аутсорсинг у виробничих процесах
Як встановити гідрофільтр
Загальні кроки встановлення гідрофільтра. Планування та підготовка. Оберіть модель гідрофільтра. Щоб обрати потрібну модель, потрібно звернутись до вентиляційної компанії, що здійснювала (чи здійснює зараз) монтаж вентиляційної системи підприємства. В залежності від потужності вентилятора визначається потужність і пропускна здатність гідрофільтра. Монтаж гідрофільтра: Підготовка системи. Підключен..
31.07.2025
Як встановити гідрофільтр
Навіщо для вентиляції потрібен гідрофільтр
 Гідрофільтр є важливим компонентом системи вентиляції ресторанів, де використовуються печі, мангали, тандири чи хоспери для приготування їжі на живому вогні. Гідрофільтр допомагає ефективно видаляти продукти горіння з повітря, чим запобігає забрудненню вентиляційної системи...
31.07.2025
Навіщо для вентиляції потрібен гідрофільтр
Як купити гідрофільтр для мангала
Якщо вам потрібен гідрофільтр на мангал, найнадійніше звернутися до фахівців вентиляційників, що спеціалізуються на обслуговуванні закладів харчування і співпрацюють з нами. Або ви можете звернутися безпосередньо до нас, до компанії-виробника. Або, якщо ви створюєте новий заклад, спеціаліст-проектувальник, що розробляє проект закладу, порадить вам надійну модель гідрофільтра, що за своїми технічни..
31.07.2025
Як купити гідрофільтр для мангала
Гідрофільтр для ресторана - що це
Гідрофільтр — це пристрій, який використовують для очищення повітря на професійних кухнях від жиру, диму та інших забруднень. Гідрофільтр працює за принципом очищення повітря за допомогою води. Забруднене повітря проходить крізь водяну завісу, де жир та інші частинки осідають і залишаються у воді. Після проходження крізь водяну завісу очіщення відбувається за допомогою лабіринтних  та інших ф..
31.07.2025
Гідрофільтр для ресторана - що це
Чому гідрофільтр називають іскрогасником
Чому гідрофільтр називають іскрогасником? Чому встановлюють гідрофільтр іскрогасник на мангал? На професійних кухнях, де готують страви на відкритому вогні, використання іскрогасників є обов'язковим через підвищений ризик виникнення пожеж. ..
26.07.2025
Чому гідрофільтр називають іскрогасником
Як обрати гідрофільтр
Як правильно вибрати гідрофільтр? Чому важливо не помилитись і на які конструкційні особливості слід звертати увагу? Матеріали, комплектуючі, інновації. Які технічні характеристики мають наші гідрофільтри?..
26.07.2025
Як обрати гідрофільтр
Очищення повітря: історія питання
Промислова революція, що розпочалася у XVIII столітті, стала переломним моментом для людства. Міста швидко росли, заповнюючись фабриками, які виділяли значну кількість диму та шкідливих газів. Повітря у промислових зонах ставало настільки забрудненим, що мешканці часто страждали від респіраторних захворювань. Першими кроками для очищення повітря стало створення систем вентиляції, які допомагали по..
26.07.2025
Очищення повітря: історія питання
Очищення повітря від дима і запаха
Повітря в ресторані, це те, що не видно, але відчувається. Якщо воно важке, задимлене, із запахом гару, гості не затримаються надовго, якими б смачними не були страви. А персонал щодня вдихає цей мікс кухонного пилу, жиру й випарів, що може позначитись на здоров’ї. Саме тому очищення повітря, це не розкіш, а необхідність...
26.07.2025
Очищення повітря від дима і запаха